Η Arla® δίνει τον λόγο στα παιδιά!

Αυτόνομα Παιδιά Arla® Χαρούμενα Παιδιά

 

Τι μπορεί να κάνει ένα παιδί ακόμη πιο χαρούμενο από το να γευτεί το αγαπημένο του σνακ, φαγητό ή γλυκό; Μα να το φτιάξει μόνο του, φυσικά.

  1. Γιατί μπορεί. Ακόμη κι αν δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να το αποδείξει, στον εαυτό του πρώτα-πρώτα.
  2. Για να νιώσει τη χαρά της δημιουργίας, του πειραματισμού, του κατορθώματος.
  3. Γιατί είναι αρκετά μεγάλο και ικανό ώστε να τα καταφέρει μόνο του, χωρίς επίβλεψη, δίχως τη βοήθεια της μαμάς ή του μπαμπά.
  4. Γιατί είναι έξυπνο, δημιουργικό και εφευρετικό και θέλει να κάνει τους δικούς του συνδυασμούς. Ή έστω να αποτύχει δοκιμάζοντας. Κι αυτό επιτυχία είναι!
  5. Για να μάθει από νωρίς να φροντίζει τον εαυτό του, ώριμα, υπεύθυνα και με μια υγιή δόση αυτονομίας. Όχι επειδή το αγαπά λιγότερο η μαμά και ο μπαμπάς. Αλλά ακριβώς επειδή πιστεύουν σε αυτό.

Η νέα καμπάνια & δράση της Arla® προτρέπει εσάς, τους γονείς, να δώσετε στα παιδιά την ευκαιρία να γίνουν πιο αυτόνομα κι ανεξάρτητα, προετοιμάζοντας μόνα τους το πρωινό, το σνακ, ακόμη και το φαγητό ή το γλυκό τους με αγνά υλικά Arla®. Βγάλτε τα παιδιά σας φωτογραφία ή βίντεο καθώς μεγαλουργούν γευστικά, πειραματίζονται, λερώνονται και απολαμβάνουν την όλη διαδικασία. Και μπείτε στην κλήρωση για πραγματικά μεγάλα και… νόστιμα δώρα! Θα υπάρχουν 6 νικητές που θα κερδίσουν απο 4 αξεσουάρ κουζίνας και μία παγονιέρα με προϊόντα Arla® συνολικής αξίας €480.

Γιατί ακόμη κι αν δεν είναι τέλειο, είναι φτιαγμένο από τα χεράκια τους. Arla® τέλειο!

Μπείτε στην Arla σε Instagram και Facebook, ανεβάστε τις πιο τρελές, αυθεντικές, λερωμένες, αστείες, πρωτότυπες κι αυθόρμητες photos ή videos και ταγκάρετε το story ή το posts σας με το @ΑrlaCyprus.

Λήξη διαγωνισμού: 31.10.2021

Αυτόνομα Παιδιά Arla® Χαρούμενα Παιδιά