Τσιζκεικ φράουλας με Arla® Natural Τυρί Κρέμα

Συστατικά

Για τη βάση:

150g θρυμματισμένα μπισκότα ολικής αλέσεως

75g βούτυρο

Για τη γέμιση:

4 φύλλα ζελατίνης

300g Arla® φρέσκο τυρί κέρμα

500g φράουλες

 150ml ζάχαρη

450ml κρέμα γάλακτος

Χυμό από 1 λεμόνι

100g φράουλες για διακόσμηση

Εκτέλεση

Για τη Βάση :

Θρυμματίστε τα μπισκότα και ανακατέψτε τα μέχρι να γίνουν λεπτά ψίχουλα. Λιώστε το βούτυρο και ανακατέψτε το καλά με τα θρυμματισμένα μπισκότα. Απλώστε στη βάση του ταψιού (24 εκ σε διάμετρο)  αντικολλητικό χαρτί. Πιέστε το μίγμα μπισκότων στη βάση του ταψιού μέχρι να γίνει ομοιόμορφο και λείο.Ψύξτε και αφήστε τη βάση να στερεοποιηθεί.

Για τη γέμιση:

Φουσκώστε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για περίπου για 10 λεπτά. Κόψτε τις φράουλες σε μικρά κομμάτια και πασπαλίστε με ζάχαρη. Ανακατέψτε ελαφρά το Arla® Natural Τυρί Κρέμα με 50ml από την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε την υπόλοιπη μέχρι να γίνει αφρός. Ανακατέψτε ελαφρά το Arla Natural Τυρί Κρέμα και την κρέμα γάλακτος και προσθέστε στο μίγμα τις φράουλες και τη ζάχαρη. Αφαιρέστε τη ζελατίνη από το νερό και βάλτε τη σε ένα κατσαρολάκι ή σε φούρνο μικροκυμάτων σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία. Ανακατέψτε μέχρι να λιώσει τελείως. Ψύξτε το μίγμα ζελατίνης με το χυμό λεμονιού. Όταν είναι χλιαρό, ανακατέψτε προσεκτικά με το  Arla Natural Τυρί Κρέμα και τις φράουλες. Ρίξτε τη γέμιση στη φόρμα και αφήστε το να κρυώσει στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.

Για το σερβίρισμα:

Αφαιρέστε τη φόρμα και διακοσμήστε με 100g φράουλες κομμένες στα 4.