Τυροκόμοι που φτιάχνουν τα αγαπημένα σας τυριά

ΤΥΡΙ ARLA Φτιαγμένο με ΑΓΑΠΗ

Η τυροκομία χρονολογείται εκατοντάδες χρόνια πίσω – και μαντέψτε; Η διαδικασία που χρησιμοποιούμε σήμερα είναι σχεδόν πανομοιότυπη με το πώς φτιάχτηκε τότε. Με λίγη μόνο μηχανική βοήθεια οι αφοσιωμένοι τυροκόμοι μας εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τις ίδιες διαδικασίες και όλα τα φυσικά συστατικά – κατασκευασμένα, παρακολουθούμενα και αξιολογημένα στο χέρι. Το αποτέλεσμα? Νόστιμα και φυσικά νόστιμα τυριά από το ήπιο Arla Gouda και το Arla Havarti, μέχρι το Arla Emmental με ξηρούς καρπούς και το κρεμώδες Arla Cheddar

φτιαγμένο με προσοχή

Τυρί Arla

Οι τυροκόμοι χειροτεχνούν

ΑΦΙΕΡΩΣΗ

Το να γίνεις τυροκόμος Arla απαιτεί χρόνια εκπαίδευσης – από το να βελτιώσεις τις αισθήσεις σου και να μάθεις για τις παραδοσιακές μεθόδους παρασκευής των τυριών μέχρι την τελειοποίηση των δεξιοτήτων της τέχνης. Γι' αυτό οι αφοσιωμένοι τυροκόμοι μας υπερηφανεύονται για κάθε συσκευασία που αφήνει τα γαλακτοκομεία μας.

Καθαρό σαν το γάλα

ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ

Όλο το φυσικό γάλα τοπικής προέλευσης με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη είναι το βασικό συστατικό για την παραγωγή της απίστευτης ποιότητας τυριού που κάνουμε. Οι αγρότες μας δεν απέχουν περισσότερο από 100 χιλιόμετρα από τα γαλακτοκομεία μας, διασφαλίζοντας ότι το γάλα που μπαίνει στο τυρί σας είναι φρέσκο – φτιάχνοντας τυρί όπως γινόταν πάντα.

Χρησιμοποιώντας τις αισθήσεις

ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΩ

Οι τυροκόμοι μας χρησιμοποιούν τα χέρια και τις αισθήσεις της γεύσης και της αφής για να αξιολογήσουν το τυρί σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού του. Από τυρόπηγμα και ορό γάλακτος κατά τη διάρκεια των πολλών εβδομάδων ωρίμανσης, η αίσθηση και η γεύση του τυριού διασφαλίζει ότι κάθε μπουκιά από το τυρί Arla μας είναι τόσο νόστιμη όσο η προηγούμενη.