Τα Arla® protein

δίπλα στους αθλητές

Δίπλα στους αθλητές του διεθνές αγώνα ορεινής ποδηλασίας Lythrodontas UCI MTB RACE βρεθήκαν τα προϊόντα Arla® protein. 

H ποδηλατική διοργάνωση αποτελείτο από ένα αγώνα υψηλών απαιτήσεων όπου αθλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό αγωνίστηκαν σε μια κυκλική διαδρομή τεσσεράμισι χιλιομέτρων διεκδικώντας μια διάκριση.

Τα προϊόντα Arla® protein στήριξαν την διοργάνωση, τους αθλητές και όλους τους παρευρισκόμενους, κερνώντας τους από την μεγάλη γκάμα που διέθεσαν. Η πρωτεΐνη και οι βιταμίνες που περιέχουν τα προϊόντα, συμβάλλουν στη διατήρηση και την ανάπτυξη της μυϊκής μάζας, την οποία οι αθλητές χρειάζονται, ώστε να έχουν την απαραίτητη ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην καθημερινότητα τους, τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες τους.

Τα Arla® protein είναι μια σειρά γευστικών και θρεπτικών γαλακτοκομικών προϊόντων για δραστήριους ανθρώπους, που χρειάζονται λίγη περισσότερη ενέργεια στην καθημερινότητά τους ή που ακολουθούν μια πρωτεϊνούχα δίαιτα. Κάθε συσκευασία Arla® protein, είναι γεμάτη με 25 γραμμάρια πρωτεΐνης στο μπουκάλι ροφήματος, 30 γραμμάρια σε κάθε cottage cheese και 34 γραμμάρια σε κάθε φέτα τυρί. Tα προϊόντα Arla® protein φτιάχνονται εξ ολοκλήρου από φυσικά συστατικά και περιέχουν την τέλεια ποσότητα σε μια συσκευασία, που μπορεί να τονώσει τους μύες και να γίνει μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής και υγιούς τρόπου ζωής για όσους αγαπάνε την άσκηση και θέλουν να παραμένουν σε φόρμα.

Τα προϊόντα Arla® protein διατίθενται στις μεγαλύτερες υπεραγορές του νησιού. Επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας η εταιρεία IPH Iakovos Photiades Group of Companies LTD.