Έμενταλ & Τυρί Κρέμα

Τορτίλα

με bresaola (είδος ζαμπόν από μοσχάρι), Arla® Emmental
και κρεμώδες τυρί Arla® 


ΥΛΙΚΑ

Μερίδες (1)
1 τορτιλα ολικής αλέσεως
1 μικρή χούφτα σαλάτα ρόκας
2 φέτες Arla® Emmental
25 γρ. φυσικό κρεμώδες τυρί Arla® 
2-3 φέτες bresaola
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Φρυγανίστε το ψωμί
  • Αλείφουμε λίγο φυσικό κρεμώδες τυρί Arla ®  στο Τορτίλας
  • Αλατοπιπερώνουμε
  • Τοποθετούμε Arla® Emmental, μπρεζάολα και σαλάτα ροκάς. 
  • Τυλίξετε το Τορτίλας και έχετε ένα νόστιμο γεύμα. 

 

Tip: Επίσης προσθετέ Arla® Τυρί Κρέμα με Μυρωδικά για αλοιφή.

Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο

Λιγότερα συστατικά.
Υπέροχη γεύση.

Τέσσερα φυσικά συστατικά. Τίποτα περισσότερο. Αυτά χρειάζεται για να παρασκευάσετε το Arla® Cream Cheese. Μας αρέσει να το φτιάχνουμε με αυτόν τον τρόπο και πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο έχει καλύτερη γεύση.

Κρεμώδες τυρί