Emmental & Cream Cheese

Τορτίλα

με bresaola (είδος ζαμπόν από μοσχάρι), Arla Emmental
και κρεμώδες τυρί Arla 


ΥΛΙΚΑ

Μερίδες (1)
1 τορτιλα ολικής αλέσεως
1 μικρή χούφτα σαλάτα ρόκας
2 φέτες Arla® Emmental
25 γρ. φυσικό κρεμώδες τυρί Arla® 
2-3 φέτες bresaola
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Ψήνουμε το ψωμί
  • Αλείφουμε λίγο φυσικό κρεμώδες τυρί Arla ® 
  • Αλατοπιπερώνουμε
  • Τοποθετούμε το τυρί Arla ® Emmental, την bresaola και την σαλάτα ρόκας
  • Τυλίγουμε την τορτίγια και έχουμε ένα υπέροχο γεύμα.

Tip: Δοκιμάστε επίσης Arla® Herbs & Spices τυρί κρέμα.

Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο

Λιγότερα συστατικά.
Υπέροχη γεύση.

Τέσσερα φυσικά συστατικά. Τίποτα περισσότερο. Αυτά χρειάζεται για να παρασκευάσετε το Arla Cream Cheese. Μας αρέσει να το φτιάχνουμε με αυτόν τον τρόπο και πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο έχει καλύτερη γεύση.

Κρεμώδες τυρί