Έμενταλ & Τυρί Κρέμα

Τορτίλα

με bresaola (είδος ζαμπόν από μοσχάρι), Arla Emmental
και κρεμώδες τυρί Arla 


ΥΛΙΚΑ

Μερίδες (1)
1 τορτιλα ολικής αλέσεως
1 μικρή χούφτα σαλάτα ρόκας
2 φέτες Arla® Emmental
25 γρ. φυσικό κρεμώδες τυρί Arla® 
2-3 φέτες bresaola
Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

  • Φρυγανίστε το ψωμί
  • Αλείφουμε λίγο φυσικό κρεμώδες τυρί Arla ®  στο Τορτίλας
  • Αλατοπιπερώνουμε
  • Τοποθετούμε Arla® Emmental, μπρεζάολα και σαλάτα ροκάς. 
  • Τυλίξετε το Τορτίλας και έχετε ένα νόστιμο γεύμα. 

 

Tip: Επίσης προσθετέ Arla® Τυρί Κρέμα με Μυρωδικά για αλοιφή.

Όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο

Λιγότερα συστατικά.
Υπέροχη γεύση.

Τέσσερα φυσικά συστατικά. Τίποτα περισσότερο. Αυτά χρειάζεται για να παρασκευάσετε το Arla Cream Cheese. Μας αρέσει να το φτιάχνουμε με αυτόν τον τρόπο και πιστεύουμε πως με αυτό τον τρόπο έχει καλύτερη γεύση.

Κρεμώδες τυρί