Σάντουιτς cheesesteak

Υλικά

2 μερίδες

  • 200γρ. μπριζόλα, μισοκατεψυγμένη
  • 1 κίτρινο κρεμμύδι
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι
  • 75γρ. τριμμένο τυρί Arla Cheddar & μοτσαρέλα
  • 1 μπαγκέτα
  • 100ml μαγιονέζα

Μέθοδος

  • Κόψτε το κρέας σε πολύ λεπτές φέτες. Καθαρίστε και χοντροκόψτε το κρεμμύδι.
  • Ζεστάνετε λίγο βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Βάλτε το στην άκρη.
  • Τσιγαρίστε το κρέας σε δόσεις σε καυτό τηγάνι με βούτυρο. Ανακατέψτε το κρεμμύδι με το κρέας. Αλατοπιπερώστε.
  • Βάλτε όλο το κρέας στο τηγάνι και σχηματίστε ένα μακρόστενο «ρολό». Προσθέστε το τυρί και αφήστε το να λιώσει.
  • Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος. Αλείψτε με μαγιονέζα και γεμίστε με το κρέας.

Καλή όρεξη!