Υλικά
2 μερίδες
- 200γρ. μπριζόλα, μισοκατεψυγμένη
- 1 κίτρινο κρεμμύδι
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι
- 75γρ. τριμμένο τυρί Arla Cheddar & μοτσαρέλα
- 1 μπαγκέτα
- 100ml μαγιονέζα
Μέθοδος
- Κόψτε το κρέας σε πολύ λεπτές φέτες. Καθαρίστε και χοντροκόψτε το κρεμμύδι.
- Ζεστάνετε λίγο βούτυρο σε μεγάλο τηγάνι. Σοτάρετε το κρεμμύδι μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Βάλτε το στην άκρη.
- Τσιγαρίστε το κρέας σε δόσεις σε καυτό τηγάνι με βούτυρο. Ανακατέψτε το κρεμμύδι με το κρέας. Αλατοπιπερώστε.
- Βάλτε όλο το κρέας στο τηγάνι και σχηματίστε ένα μακρόστενο «ρολό». Προσθέστε το τυρί και αφήστε το να λιώσει.
- Κόψτε τη μπαγκέτα στη μέση κατά μήκος. Αλείψτε με μαγιονέζα και γεμίστε με το κρέας.
Καλή όρεξη!