ΠΑΒΛΟΒΕΣ ΣΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΡΟΥΤΑ

Υλικά

7 μερίδες

  • 15-18 Μπεζέδες (αν δεν έχετε χρόνο να τους φτάξετε μπορείτε να τους αγοράζετε έτοιμους από τα ζαχαροπλαστεία)

Για την κρέμα

  • Κρέμα γάλακτος πλήρης Arla, παγωμένη 400 ml
  • Ζάχαρη άχνη 60 γρ.
  • Arla Φρέσκο τυρί κρέμα 200 γρ.
  • 1 κουτ. γλυκού εκχύλισμα βανίλια
  • 150γρ. φρέσκα κόκκινα φρούτα (φράουλες και βατόμουρα)
  • Φύλλα απο δυόσμο ή μέντα, για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

 

Για την κρέμα

  • Βάζετε τα 300 ml κρέμα γάλακτος και την άχνη σε παγωμένο κάδο (βάζετε τον κάδο στο ψυγείο για λίγη ώρα) και χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να δημιουργηθεί μια σφιχτή σαντιγί.
  • Σε ένα μπολ βάζετε τα 100 ml κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα και τη βανίλια και δουλεύετε με το σύρμα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Προσθέτετε σε 3-4 δόσεις την σαντιγί και ανακατεύετε απαλά με μια μαρίζ ώστε να ενωθούν. Βάζετε την κρέμα στο ψυγείο για 1 ώρα να παγώσει.

Για το σερβίρισμα

  • Σπάτε σε κομμάτια τους μπεζέδες και βάζετε λίγα στα ποτήρια. Βάζετε 2-3 κουταλιές κρέμα, μια στρώση φρούτα και επαναλαμβάνετε τις στρώσεις (μπεζέδες, κρέμα, φρούτα). Στολίζετε με λίγα φύλλα δυόσμου ή μέντα και σερβίρετε.