Κέικ με σαφράν
Συστατικά
4 μερίδες
- 30γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
- 3 αυγά
- 40γρ. ζάχαρη άχνη
- 1 πρέζα αλάτι
- γρ. σαφράν
- 30γρ. αλεύρι σίτου
- 500γρ. Arla τυρί cottage
- 200ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
- 200γρ. μούρα, π.χ. βατόμουρα
- 250ml σάλτσα μπεσαμέλ
Μέθοδος
- Ζεστάνετε τον φούρνο στους 175°C.
- Χτυπήστε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε το αλάτι, το σαφράν, το αλεύρι, το τυρί cottage, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και το γάλα.
- Ρίξτε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα. Ψήστε στο κέντρο του φούρνου για περίπου 50 λεπτά.