Κέικ με σαφράν

Κέικ με σαφράν


Συστατικά

4 μερίδες

  • 30γρ. ψιλοκομμένα αμύγδαλα
  • 3 αυγά
  • 40γρ. ζάχαρη άχνη
  • 1 πρέζα αλάτι
  • γρ. σαφράν
  • 30γρ. αλεύρι σίτου
  • 500γρ. Arla τυρί cottage
  • 200ml ημιαποβουτυρωμένο γάλα
  • 200γρ. μούρα, π.χ. βατόμουρα
  • 250ml σάλτσα μπεσαμέλ

Μέθοδος

  1. Ζεστάνετε τον φούρνο στους 175°C.
  2. Χτυπήστε τα αυγά και τη ζάχαρη. Προσθέστε το αλάτι, το σαφράν, το αλεύρι, το τυρί cottage, τα ψιλοκομμένα αμύγδαλα και το γάλα.
  3. Ρίξτε το μείγμα σε λαδωμένη φόρμα. Ψήστε στο κέντρο του φούρνου για περίπου 50 λεπτά.