Τορτίγια wraps

Αυτή η συνταγή για τορτίγια wrap είναι γρήγορη και εύκολη και μπορεί να παραλλαχθεί με αμέτρητους τρόπους για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό∙ ή ακόμη και ως ένα γρήγορο σνακ το απόγευμα, όταν έχετε όρεξη για κάτι αλμυρό. Αυτές οι εύκολες σπιτικές τορτίγιες μπορούν να ετοιμαστούν με οποιοδήποτε είδος κρέατος, λαχανικών, τυριού ή αλείμματος που έχετε στο ψυγείο σας. 

Υλικά

Για 1 μερίδα

  • 1 τορτίγια (περίπου 25 εκ. διάμετρο)

  • 1 κ.σ. πέστο, μαγιονέζα ή Arla Cream Cheese

  • 25 γρ. τυρί Arla, π.χ. τυρί σε κομμάτι, μοτσαρέλα τριμμένη ή τσένταρ

  • 25 γρ. αλλαντικά ή αντίστοιχα, π.χ. καπνιστός σολομός, λωρίδες κοτόπουλου, μπέικον, καπνιστό χοιρινό φιλέτο ή φαλάφελ

  • 50 γρ. λαχανικά, π.χ. φύλλα σπανάκι, τουρσί ή ωμό κρεμμύδι, αγγούρι, ντομάτα, αβοκάντο, πιπεριά ή μαρούλι

Οδηγίες

  1. Κόψτε την τορτίγια από την άκρη μέχρι το κέντρο και τοποθετήστε τη γέμιση στα τέσσερα τέταρτα του κύκλου – ένα τέταρτο με άλειμμα και τυρί, ένα με αλλαντικά, και δύο με λαχανικά.

  2. Διπλώστε την τορτίγια φέρνοντας τα τέσσερα μέρη το ένα πάνω στο άλλο. 

  3. Ψήστε τη στη ζεσταμένη τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.