Αυτή η συνταγή για τορτίγια wrap είναι γρήγορη και εύκολη και μπορεί να παραλλαχθεί με αμέτρητους τρόπους για πρωινό, μεσημεριανό ή βραδινό∙ ή ακόμη και ως ένα γρήγορο σνακ το απόγευμα, όταν έχετε όρεξη για κάτι αλμυρό. Αυτές οι εύκολες σπιτικές τορτίγιες μπορούν να ετοιμαστούν με οποιοδήποτε είδος κρέατος, λαχανικών, τυριού ή αλείμματος που έχετε στο ψυγείο σας.
Υλικά
Για 1 μερίδα
-
1 τορτίγια (περίπου 25 εκ. διάμετρο)
-
1 κ.σ. πέστο, μαγιονέζα ή Arla Cream Cheese
-
25 γρ. τυρί Arla, π.χ. τυρί σε κομμάτι, μοτσαρέλα τριμμένη ή τσένταρ
-
25 γρ. αλλαντικά ή αντίστοιχα, π.χ. καπνιστός σολομός, λωρίδες κοτόπουλου, μπέικον, καπνιστό χοιρινό φιλέτο ή φαλάφελ
-
50 γρ. λαχανικά, π.χ. φύλλα σπανάκι, τουρσί ή ωμό κρεμμύδι, αγγούρι, ντομάτα, αβοκάντο, πιπεριά ή μαρούλι
Οδηγίες
-
Κόψτε την τορτίγια από την άκρη μέχρι το κέντρο και τοποθετήστε τη γέμιση στα τέσσερα τέταρτα του κύκλου – ένα τέταρτο με άλειμμα και τυρί, ένα με αλλαντικά, και δύο με λαχανικά.
-
Διπλώστε την τορτίγια φέρνοντας τα τέσσερα μέρη το ένα πάνω στο άλλο.
-
Ψήστε τη στη ζεσταμένη τοστιέρα μέχρι να λιώσει το τυρί.